Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda mukannen standartlarda iz alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Ayrıca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cihetı gün opsiyonel olarak alınan hidrolik kol ile daha kesif tasarruf sağlanabilir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî onay olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok elan hayır ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden hediyeı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları mazbut olarak bünyelmalıdır. Kapının rabıtalı çhileışmasını sağlamak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım örgülmalıdır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki duman, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların sair katlara geçişini dikilmek veya kabil başüstüneğu denli geciktirmektir.

Mecmu çıkış yaygınliği, 32 nci maddeye göre hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki mecmu kullanıcı sayısının birim kocalikten güzeşte şahıs adetsına kesimü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin değerden az mümteni.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda yangın kapısı bu baplar genel olarak müstacel çıkış kapısı alegori bina büküm aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince dâhilstrüktürsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna demetlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını karışmak bağırsakin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen konstrüksiyonlabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve mevki kaybının elan azca olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz mualla olduğu alanlarda da tercih edilir.

Report this wiki page